petek, 22. november 2013

Otvoritev razstave: DEDKI IN BABICE SO ZAKON! v CSS


V sredo, 20. 11. 2013, je bila v Centru slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka,v Burnikovi dvorani, slavnostna otvoritev likovne razstave: DEDKI IN BABICE SO ZAKON!, ki so jo pripravili učenci OŠ Ivana Groharja, OŠ Škofja Loka – Mesto in OŠ Jela Janežiča. Potekala je v okviru projekta Priložnost za vsakogar!.

 
Nastopali so učenci omenjenih šol in učenka naše šole, Patricija Raztresen, ki je s svojim glasom ogrela srca starih in mladih, predvsem pa prijetno presenetila svojo prababico.
Pripravili so čudovite točke, s katerimi so razveselili stanovalce doma. Prireditev je vodila učiteljica OŠ Ivana Groharja, Metka Trobec.
Tako so se predstavili z otroškim pevskim zborom, igranjem na različne instrumente: saksofon, violončelo, harmoniko in  kitaro, deklamacijami pesmi in solo petjem. Na obrazih stanovalcev doma smo pričarali nasmeh J

 
Po končani prireditvi smo si ogledali razstavo likovnih del, osebje doma, pa nas je prijazno pogostilo s sladkimi dobrotami.
Voditeljica programa Metka Trobec


Otroški pevski zbor OŠ Ivana Groharja pod vodstvom Tatjane Jeram,klavirska spremljava: Gorazd Pintar

Nastop dvojčkov Andrej in Jerca Polak, saksofon in violončelo iz OŠ Škofja Loka-Mesto

Deklamacije pesmi Toneta Pavčka: Zala Primožič, OŠ Ivana Groharja

 

 

Patricija Razstresen, se je predstavila s pesmijo Whitney Houston: One moment in time

Zadovoljni obiskovalci prireditve :)


Pevski nastop učencev OŠ Jela Janežiča ob spremljavi učitelja Toneta-kitara in učenca Jaka-harmonika

Žiga primožič, OŠ Ivana Groharja

Simpatična deklamacija pesmi KLOBUKI, avtorja Nika Grafenauerja

 

Luka Bergant, OŠ Ivana Groharja, harmonika

Zadovoljni gledalci, nastopajoči in mentorji

Ana Marija Volčič, OŠ Cvetka Golarja, se je predstavila s čudovito deklamacijo pesmi SVET NASTAJA IZ DOTIKA, avtorice Bine Štampe Žmavc, ki je bila pika na I čudovite prireditve.

 


 


Razstava likovnih del: BABICE IN DEDKI SO ZAKON!



Hvala vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri nastanku tega čudovitega medgeneracijskega druženja, v prvi vrsti pa seveda nastopajočim, brez katerih te čudovite prireditve ne bi bilo.